Biogáz Technológia

P1020879_1200px

Biogáz Technológia

Elkötelezettek vagyunk a megújuló energiaforrások felhasználására, ilyen például a biogáz hasznosítása is, melyet az Electric Smart Solutions Group által megvalósított projektek is bizonyítanak.

A cégcsoportunk által kivitelezett létesítmények valamennyi biztonságtechnikai előírásnak megfelelnek, a beépített elemek CE – minősítéssel is rendelkeznek. Megbízható anyagok és a bevált, innovatív, egységesített technológia garantálják Partnereinknek a következő előnyöket:

A Tervezés kivitelezés során:

A biogázerőművek telepítését megelőző tervezés fontos lépése a későbbi megbízható üzemeltetési szempontoknak, mert itt dől el, hogy a beépített technológia mennyire lesz üzembiztos a működés során.

Lényegét tekintve a kiserőmű egy komplex rendszer, ami a receptúra kialakításától a gázmotorok működtetéséig egy kötött folyamat, ahol az irányításnak és a termelésnek nagy összhangban kell lennie. Ezért nagy figyelmet kell fordítani már a tervezés folyamán a beérkező alapanyagoktól kezdve a gázmotorok folyamatos üzeméhez szükséges termelődő gáz mennyiségére is, amelynek az esetleges változásokat is tudni kell követni. A tervezéskor mindig elsődleges szempont nálunk a gazdaságos üzem és a megtérülés közös metszetének szemelőtt tartása is. Ezért partnereink érdekeinek figyelembe vételével, a környék adottságainak felmérését követően meghatározzuk azt az optimális üzemméretet, ami az alacsony karbantartási költségek mellett garancia a magas hatásfokra is.

Fontos szempont még a jó ár-érték arány, ezért a kiserőmű gázmotorjainak megvásárlására adott opcióink között szerepel, hogy a gyártó által adott listaárakat és az esetleges kedvezményeket, megrendelőink számára továbbítjuk. A telepítéseknél mi állítjuk össze az adott projektnek megfelelően a kiserőművet, mi rakjuk össze a „csomagot”, így az adott technológiához illesztve költségkímélőbb lesz a beruházás.

Az üzemeltetés és a karbantartás időszakában:

Az üzemeltetés fontos tényezője a rugalmasság, ami a kivitelezés utáni üzem működésének egyik alapja. A folyamatos üzem beindításához a rendszer finomhangolása, ellenőrzése a technológiát közvetítő cégek adoptációs hibáinak kiszűrése elengedhetetlen. Itt a gyorsaság és a megbízhatóság fontos tényező. Ezt helyi szervízcsapatainkkal mondhatjuk, hogy szinte egyedülállóan végezzük nem csak Magyarországon, hanem a körülöttünk lévő régiókban és Németországban is. A technológia sajátosságából adódóan ez nagy előnyünk a hazai és nemzetközi versenytársakkal szemben!

A működés során a kisegítő és ellátó berendezések szervízét is elvégezzük, nem csak a gyári szállítási terjedelmet gondozzunk, hanem a komplett erőművet szemlézzük és szervizeljük.

A berendezések gyártóival jó kapcsolatunk van. A telepítések során sokféle technológiai szállítóval dolgoztunk együtt, tudjuk kinél mi a szűk keresztmetszett. A szervíznél szükséges gyári alkatrészek beszerzését közvetlenül a beszállító cégek raktáraiból elégítjük ki, ezzel is csökkentve a szervízköltségeket.

A megújuló energiáknál fontos szempont még az üzemeltetési tapasztalat, amelyet telepített rendszereinken keresztül tudunk élőben bemutatni ügyfeleink számára a valós működési eredmények analizálásával, akár működés közben is.